Reviews

default image

Ik heb twee maanden geleden een minicar aangeschaft super blij mee

D. Visser Arnhem 19 oktober 2018

default image

Van de week een Brommobiel gekocht bij deze dealer. De service was echt geweldig. Ton heeft hem netjes en kosteloos naar Apeldoorn gebracht, is zelfs meegeweest om het kenteken op mijn naam te zetten. Ik ben heel vriendelijk behandeld. Een DIKKE 10 KRIJGT HIJ VAN MIJ.
Het autootje rijdt prima niks op aan te merken.
Ik raad iedereen aan om in Didam bij T van Bindsbergen een Brommobiel te kopen.
Ook.voor een beurt blijf ik in Didam.
In een woord geweldig.

Annemarie Bergman Apeldoorn 19 oktober 2018

default image

Goeden dag wij hebben 6 maanden geleden een ligier x too r gekocht en wij zijn nog steeds tevreden met die ligier en een goede service tot helemaal naar kerkrade..
Het is jammer dat de afstand best ver voor ons is , anders was de auto bij Bindsbergen minicars in onderhoud gebleven...

Roger Ramakers Kerkrade 19 oktober 2018

default image

Ik heb sinds kort een mooie ligier xtoo max gekocht en ik ben meer dan heel tevreden over het autootje en over deze dealer Tom legt alles goed uit en is heel duidelijk hij heeft passie voor het vak en weet precies wat hij doet kortom zeer klantvriendelijk zoek je een brommobiel is dit zeker een aanrader vriendelijke mensen kan niet anders zeggen bakje koffie erbij mijn dikke complimenten .

Mineke Meins Zutphen 19 oktober 2018

default image

Vandaag heeft Tom de auto helemaal gebracht naar Winterswijk.
Super blij met de Ligier.
Kreeg ook nog ineuwe banden zonder dat te bespreken.
Heel vriendelijk,top service.
Leuke man ook nog😊

Nancy Sanders Winterswijk 19 oktober 2018

default image

Heb nu afgelopen week mijn oude brommobiel ingeruild tegen een jong gebruikte, een eerlijke prijs en super service gehad. Dit is al weer de 2e brommobiel die ik hier heb gekocht. Ook ben ik bij hun in onderhoud, vakkundig en betaalbaar. Echt een aanrader.

Blom Didam 17 oktober 2018

Hele goede service! Tom is heel erg vriendelijk en gastvrij! Al het onderhoud wat extra gedaan moet worden word in overleg gedaan! Hij heeft zeker verstand van wat hij doet!

Erik van Geelkerken 17 oktober 2018

default image

Echt prima adres. Ik heb een paar maanden geleden hier een Ligier gekocht. Afgelopen donderdag pech met de auto. Ik weet niet wat er aan de hand is. Ik heb geen verstand van auto's. Maar...koelvloeistof verdwenen. Ton komt mij eerst ter plaatse helpen. Later de auto naar de garage. En zaterdag weer gerepareerd en al weer opgehaald. Geen kosten .. hoort bij de garantie. Super

beeuwe rozema 17 oktober 2018

default image

Van Bindsbergen Minicars, is een degelijk en vakkundig adres, voor de aankoop en onderhoud, van een brommobiel of Microcar.
Van Bindsbergen Minicars is officieel dealer van Ligier en Microcar.
Tom van Bindsbergen , de eigenaar, is erg toegankelijk in de omgang met zijn klanten.
Omdat Tom al het onderhoud zelf uitvoert, weet hij tot in detail, hoe een brommobiel hoort te functioneren.
Kortom een uitstekende garage, voor de aankoop of onderhoud, van uw brommobiel.

Andri Simons Zevenaar 17 oktober 2018

default image

Aanrader!!! Wat een goed bedrijf zeg, ik heb een gebruikte Aixam brommobiel gekocht en ben super blij ermee. Hij is helemaal nagekeken en onderhoud met zelfs een nieuwe gratis accu en thuis gebracht.

Lisa Jansen Doetinchem 17 oktober 2018

default image

Recent heb ik bij van Bindsbergen minicars een tweedehands Aixam gekocht. Het kwam direct heel vertrouwd over, een van de betere specialisten van Gelderland waar ik geweest ben. De brommobiel heeft een grote beurt gehad, dat zat bij de prijs in, echt goede service!
Groet dhr P Tiemse uit Arnhem

dhr P Tiemse Arnhem 17 oktober 2018