Nieuws

Ligier IXO DCI Verkocht

Deze sportieve Ligier IXO brommobiel is verkocht. Voorzien van de stille DCI motor, dit betekent minder trillingen en geluid. Bent u nou ook op zoek naar een nieuwe of gebruikte brommobiel? Kom dan vrijblijvend langs! Wist u dat de aangekochte brommobiel gratis bij u wordt thuisbezorgd? Ook de afleverbeurt is bij de prijs inbegrepen. Op een tweedehands brommobiel zit drie maanden garantie.

25 Brommobielen, nieuw en gebruikt Aixam, Microcar en Ligier

Bent u nou op zoek naar een nieuwe of gebruikte brommobiel? Kom dan vrijblijvend langs! Wist u dat de aangekochte brommobiel gratis bij u wordt thuisbezorgd? Ook de afleverbeurt is bij de prijs inbegrepen. Op een tweedehands brommobiel zit drie maanden garantie.

Brommobiel Rijles via Van Bindsbergen Minicars

Heeft u een nieuwe of gebruikte brommobiel gekocht bij ons en bent u toe aan een brommobiel rijles? Geen probleem! De rijinstructeur zal samen met u op weg gaan zodat u later zelf met een vertrouwd gevoel kunt gaan rijden. Wilt u meer informatie over deze service? Bel dan met 0316-254186 of kom langs aan de Marconistraat 29B te Zevenaar.

Brommobiel rijden met vertrouwen

Bij de aanschaf van een nieuwe Microcar of Ligier brommobiel krijgt u twee jaar gratis pechhulp. Dit betekent dat u 24 uur per dag, 7 dagen in de week pechhulp krijgt. Zo gaat u met een vertrouwd gevoel op weg.

Airco op een nieuwe Microcar of Ligier brommobiel

Op de nieuwe modellen van Microcar en Ligier kunt u een airco bestellen. Wist u dat een airco niet alleen lekker koel is in de zomer maar ook een belangrijke functie heeft in de winter? De airco zorgt er namelijk voor dat de condens op de ruiten zeer snel weg gaat.

De nieuwe Microcar MGO Premium met airco.

Winterbanden voor uw brommobiel

Heeft u al wel eens gedacht aan winterbanden voor uw brommobiel? Dit verhoogt in de winterdag de grip bij lage temperaturen. In Duitsland is het zelfs verplicht om in de winter op winterbanen te rijden. Maak snel een afspraak bij ons in de werkplaats zodat u veilig de winter tegemoet gaat!

Van Bindsbergen Minicars is officieel Microcar & Ligier dealer

De nieuwe Ligier JS50L Ultimate sport.

Nieuw in Zevenaar: De Brommobielspecialist

Van Bindsbergeren Minicars is ontstaan toen ik op achttienjarige leeftijd, direct na mijn studie, mijn passie ben gevolgd en mijn eigen bedrijf ben begonnen. Ik heb altijd een grote interesse gehad voor deze motorvoertuigen. Zo ging ik op mijn zestiende al met de brommobiel naar school. Van mijn interesse heb ik sinds 2011 mijn vak gemaakt. Sindsdien heb ik mij volledig gespecialiseerd in de brommobielmarkt. Vanwege de groei van de vaste klantenkring ben ik onlangs verhuisd naar de Marconistraat 29B te Zevenaar.

Heeft het voorgaande uw interesse gewekt en bent u op zoek naar een brommobiel maar weet u nog niet precies wat u zoekt, vanuit de jarenlange ervaring help ik u graag met het maken van de juiste keuze. Er is een zeer ruim en wisselend assortiment van ongeveer vijfentwintig brommobielen op voorraad, zowel nieuw als gebruikt. De brommobielen worden verkocht inclusief garantie. Indien gewenst, kan uw brommobiel thuis worden afgeleverd. Tot slot kunt u voor alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden bij mijn bedrijf terecht.

Voor meer informatie, of een bezichtiging kunt u altijd geheel vrijblijvend langskomen. Telefonisch ben ik te bereiken op: 0316 25 41 86.

Graag tot ziens op de nieuwe locatie.